Політика конфіденційності



На нашу думку, захист інформації про користувачів нашого веб-сайту має першорядне значення, тому ми докладаємо всіх зусиль, щоб ви відчували себе в безпеці, надаючи свої дані при використанні наших веб-сайтів. У цій Політиці конфіденційності розкрито правила та мету, порядок обробки персональних даних, права власників персональних даних та наші обов’язки як контролера даних. Ми застосовуємо найсучасніші технічні й організаційні заходи для забезпечення високого рівня захисту оброблюваних персональних даних від несанкціонованого доступу.

1. Нижче наведені деякі терміни, які використовуються в цій Політиці конфіденційності:

Користувач Веб-сайту (Покупець) – Суб’єкт персональних даних. Фізична особа, яка відвідує Веб-сайт для замовлення послуг, персональні дані якої обробляються. Така фізична особа повинна володіти необхідним обсягом дієздатності. Компанія ТОВ "Авто Ретейл Груп" не може збирати та обробляти інформацію від фізичної особи, яка не досягла 18 років. Згода на обробку персональних даних таких осіб повинна надаватися законними представниками такої неповнолітньої/малолітньої особи.

Персональні дані – означає будь-яку інформацію, що стосується фізичної особи, яку ідентифіковано чи можна ідентифікувати («суб’єкт даних»); фізична особа, яку можна ідентифікувати, є такою особою, яку можна ідентифікувати, прямо чи опосередковано, зокрема, за такими ідентифікаторами як ім’я, ідентифікаційний номер, дані про місцеперебування, онлайн-ідентифікатор або за одним чи декількома факторами, що є визначальними для фізичної, фізіологічної, генетичної, розумової, економічної, культурної чи соціальної сутності такої фізичної особи.

Згода – суб’єкта даних означає будь-яке вільно надане, конкретне, поінформоване та однозначне зазначення бажань суб’єкта даних, яким він або вона, шляхом оформлення заяви чи проявом чітких ствердних дій, підтверджує згоду на опрацювання своїх персональних даних.

Обліковий запис Користувача – це відомості про Користувача надані ним під час заповнення полів на Веб-сайті, які дозволяють однозначно ідентифікувати Користувача в процесі використання ним веб-сайту.

2. Контролер даних

Компанія ТОВ "Авто Ретейл Груп", зареєстрована за адресою: м.Київ, вул. Білоруська, 30.

3. Мета та цілі обробки Ваших персональних даних

Компанія ТОВ "Авто Ретейл Груп" обробляє персональні дані Користувачів Веб-сайту для належного виконання договорів, укладених через веб-сайт www.arg.com.ua (далі «Веб-сайт») та опрацювання замовлення Користувача. Це означає, що такі дані потрібні, зокрема, для наведеного нижче:

  • Оформлення замовлення послуги;
  • Виконання Продавцем умов договору послуг на відстані;
  • Оформлення замовлення послуги;
  • Доставки послуги, що замовив Користувач;
  • Встановлення зворотнього зв’язку з Користувачем, включаючи направлення повідомлень, запитів, що стосуються використання веб-сайту, обробки запитів, замовлень, заявок від Користувача;
  • Для підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем;
  • Маркетингових цілей;


Якщо ви погодилися отримувати інформацію про нові продукти й спеціальні пропозиції, компанія ТОВ "Авто Ретейл Груп" обробляє ваші дані, щоб надіслати вам свою комерційну (рекламну) інформацію, наприклад, щодо поточних модних тенденцій, спеціальних пропозицій або розпродажів.

4. Склад персональних даних, які підлягають обробці

Компанія ТОВ "Авто Ретейл Груп" обробляє ті або інші персональні дані, залежно від мети та цілей обробки, які, загалом, будуть такими:

  • Ім’я та прізвище.
  • Адреса електронної пошти.
  • Стать (обравши форму звертання пані/пан).
  • Номер телефону.
  • Дата народження (надається за бажанням Користувача).
  • Комерційна інформація (у випадку, якщо ви підписались на нашу розсилку).


У випадку, якщо ви розриваєте договір на абонентській платі раніше ніж 14 днів, ми здійснюємо повернення коштів безпосередньо на ваш банківський рахунок, Ви, також, повинні зазначити відповідний номер банківського рахунку, на який ТОВ "Авто Ретейл Груп" може перерахувати розмір такого повернення.

5. Правові підстави обробки даних

Для забезпечення захисту персональних даних Користувачів на території України повною мірою, ця Політика конфіденційності розроблена з урахуванням положень законодавства України, зокрема: Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про електронну комерцію», Закону України «Про інформацію» та інших нормативно-правових актів.

Ми обробляємо ваші персональні дані лише у випадку наявності вашої згоди, наданої під час реєстрації на Веб-сайті. Під час замовлення послуги / консультації, Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та надаєте згоду на обробку персональних даних. Згода на обробку персональних даних може відбиратися шляхом проставлення відповідної відмітки у графі «Я надаю згоду на обробку персональних даних та погоджуюсь з Політикою конфіденційності».

Ваша згода на обробку персональних даних є повністю добровільною.

ТОВ "Авто Ретейл Груп" не перевіряє достовірність наданої Користувачем персональної інформації і не здійснює контроль за її актуальністю. ТОВ "Авто Ретейл Груп" виходить з того, що Користувач надає достовірну інформацію і підтримує цю інформацію в актуальному стані. Всю відповідальність, а також можливі наслідки за надання недостовірної, неточної, неповної, помилкової чи неактуальної інформації несе Користувач.

6. Права Користувача у зв’язку з передачею та обробкою персональних даних:

У зв’язку з обробкою ваших персональних даних Ви маєте, зокрема, наведені нижче права.

- Ви маєте право знати про місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) контролера чи процесора персональних даних. Цю інформацію Ви можете отримати звернувшись до нас із відповідним запитом.

- Ви маєте право відкликати свою згоду на збір та обробку персональних даних в будь-який час без зазначення причин. Запит може бути про відкликання згоди на обробку частково, наприклад відкликання згоди на отримання комерційної інформації, або про відкликання згоди на обробку повністю. У разі відкликання згоди на обробку персональних даних повністю ваш Обліковий запис користувача на Веб-сайті видаляється, а ваші дані більше не обробляються. Відкликання згоди не вплине на жодну здійснену раніше діяльність.

- Ви маєте право в будь-який час вимагати видалення або знищення своїх персональних даних без зазначення причини. Запит на видалення або знищення персональних даних не вплине на здійснені раніше дії. Видалення даних означає, що запис користувача на Веб-сайті буде видалено, а ваші дані ми більше не оброблятимемо.

- Ви маєте право звернутися до нас із запитом на обмеження обробки ваших персональних даних з точки зору часу або обсягу, і ми виконаємо ваші побажання. Такий запит не вплине на будь-які виконані раніше дії.

- Ви маєте право в будь-який час звернутися до нас із запитом про отримання від нас інформації про те, які ваші персональні дані ми обробляємо, зміст таких персональних даних, умови надання доступу до персональних даних.

Ми зобов’язані інформувати вас про вжиті нами дії не пізніше, ніж протягом 1 (одного) календарного місяця з дати отримання кожного з ваших запитів.

7. Період зберігання персональних даних

Строк дії згоди на обробку персональних даних необмежений. У будь-якому випадку, тривалість зберігання персональних даних буде залежати від цілей та мети обробки, які наводяться у цій Політиці конфіденційності.

Ми зберігаємо ваші дані до моменту видалення Облікового запису Користувача на Веб-сайті. Обліковий запис Користувача може видалятися за вашим запитом, а також у разі відкликання вашої згоди на обробку персональних даних, заперечення проти обробки персональних даних або вимоги про їх видалення.

У наших системах зберігатиметься тільки архівна інформація, яка пов’язана зі збереженням даних про, наприклад, ваші транзакції, будь-які претензії, які ви можете мати, зокрема протягом встановленого нормативно-правовими актами гарантійного строку або у зв’язку із законодавством, яким регламентується наша діяльність.

8. Спілкування щодо персональних даних

Будь-які повідомлення або запити, пов’язані з персональними даними, нам можна надсилати зручним для вас способом.

Електронною поштою: info@arg.com.ua

Телефоном: +38(096)4900000

За допомогою контактної форми на Веб-сайті.

Поштою на адресу: м.Київ, вул. Білоруська, 30

9. Комерційна інформація - розсилка

Ви можете підписатися на нашу розсилку, зазначивши свою адресу електронної пошти або номер телефону й погодившись на обробку персональних даних із метою отримання комерційної та маркетингової інформації електронною поштою або в текстових повідомленнях. Ми використовуємо розсилку новин і текстових повідомлень для інформування про останні пропозиції (наприклад, про нові продукти, спеціальні пропозиції або розпродажі). Ви можете в будь-який час відмовитися від підписки на розсилку новин і текстових повідомлень, клацнувши посилання, що міститься в розсилці, або надіславши електронного листа за адресою: info@arg.com.ua

10. Файли cookies

Для роботи Веб-сайту використовуються файли cookies. Файли cookies - це невеликі файли, які дозволяють пристроям, які застосовується Користувачами для перегляду веб-сторінок (наприклад, комп’ютер, смартфон), зберігати деяку інформацію про ваш пристрій. Інформація, яка записана в файлах cookies, використовується, наприклад, з рекламною та статистичною метою та для адаптації нашого Веб-сайту до ваших індивідуальних потреб. Ви можете змінити налаштування файлів cookies у своєму веб-браузері. Якщо налаштування залишаться незмінними, файли cookies зберігатимуться на пристрої. Зміна налаштувань cookies може обмежити функціональність веб-сайту.
Консультація